Forudsiger fremtiden

Hvordan kan vi komme med bedre forudsigelser om fremtiden? Hvad er fremtiden for menneskelig intelligens, og hvordan vil vi være involveret i den.

Forskellige prognoser og fremtidsscenarier kan bruges til forskellige formål:

Fremtidens landskab er et stort spørgsmål. Hvad vil der ske med os? Hvad vil vi kunne gøre? Vil vi have tid og energi til at tænke over disse spørgsmål? Vil det være i stand til at løse komplekse problemer eller hvad du nu ønsker at opnå?

Denne tale handler om de forskellige aspekter af menneskehedens fremtid. I denne lektion vil jeg diskutere nogle forudsigelser for os som art om, hvordan vi vil kunne udvikle os i fremtiden. Jeg vil vise dig, hvordan vores sind ændrer sig og udvikler sig for hvert øjeblik, hvor vi kan gå fra nu af, hvad vores næste trin skal være, og hvad der gør det muligt.

Jeg synes, at enhver diskussion om “fremtiden” bør omfatte en vis overvejelse om menneskelig psykologi – sandsynligvis inklusive min egen personlige mening. Men jeg er ikke

At have en krystalkugle er en af de bedste måder at forudsige fremtiden på. Imidlertid vil det ikke være muligt at forudsige fremtiden, hvis du ikke har nok information.

Cayce har været kendt for sine forudsigelser for forskellige emner, herunder globalisering, økonomi, politik og borgerrettigheder. Han var også kendt i sin tid som clairvoyant; han forudsagde regelmæssigt vigtige begivenheder, der påvirkede nationale anliggender og i nogle tilfælde endda verdensanliggender (f.eks. Cayces forudsigelse om det berømte Pearl Harbor -angreb i 1941). At kunne forudsige eller forudse fremtidige begivenheder er en af de mest almindelige færdigheder i erhvervslivet. Og mange mennesker er interesseret i det. Men at forudsige disse ting med præcision kan være svært; der er mange forskellige variabler involveret, når det kommer til at forudsige hændelser som orkaner eller krige osv., så det

Vi er alle styret af vores intuition. Vi ved, at det er det vigtigste aspekt af vores sind, når det kommer til at træffe beslutninger. Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, er din intuition måske forkert.

Når du har nok erfaring med at bruge forskellige kommunikationsmetoder, er det godt tidspunkt at have en indre dialog med din intuition. Dette kan hjælpe dig med at se eller høre ting, der ikke er så tydelige eller indlysende, når du overvejer en ting ad gangen.

Mange mennesker har en naturlig frygt for fremtiden, og det afspejler sig allerede i markedet. Folk vil ikke prognosticere, da det ikke er en del af deres jobbeskrivelse, da det kan opfattes som overtro eller nonsens. Vi er nødt til at tilpasse os denne ændring og gå fra at forudsige fremtiden til i stedet at skrive den ud.