Radioaktivt Apparat

Portrat af Edgar Cayce

Et apparat, refereret til som det radio aktive apparat (radio active appliance) blev nævnt 1354 gange i readingerne. På trods af dets navn er der intet radioaktivt ved det, i hvert tilfælde ikke hvad vi i dag forstår som radioaktivt. Begrebet "radioaktiv" stammer fra den vibration mellem apparatet og kroppen som blev sammenlignet med radiobølger. Edgar Cayce rekommanderede det til at forbedre cirkulationen og normalisere funktionerne i nervesystemet og på den måde hjælpe kroppen til at slappe af. Det blev anbefalet mere som en forebyggende metode end som kur mod alvorlige sygdomme, selvom apparatet blev anbefalet for nervøse spændinger og dårlig koordination i cirkulationen, søvnløshed, nervesvækkelse, generel svækkelse, forhøjet blodtryk, unormale børn, døvhed, fedme og gigt.

Til helbredelsesformål blev en opløsning bestående af f.eks. guldklorid, sølvnitrat, jerntinktur, kamfersprit, jod tinktur eller atomidine anbragt på apparatet. På den måde bliver visse elementer, som kroppen behøver, transmitteret ind i kroppen. Cayce mente også, at apparatet kunne bringe fornyet energi, forbedre hukommelsen og bringe kroppen i harmoni med de kreative kræfter.

"Det radioaktive apparat er godt for enhver, især for dem som er udmattet eller behøver en harmonisering af cirkulationen, som er nødvendig for dem som bruger hjernen en hel del eller som er fysisk inaktive og ikke kan opretholde en passende cirkulation" (826-3).