Castor Oil Pakninger

Amerikansk Olie - Moder Naturs vidundermiddel
Resumé af Dr. Peter Schoebs indlæg på Edgar Cayce Congress september 2003 i Hamborg
sammenskrevet og oversat af Anne Pedersen.

Portrat af Edgar Cayce

Amerikansk olie - castor oil - eller Palma Christi olie har været kendt i årtusinder. Den første kendte, dokumenterede brug stammer tilbage fra det ægyptiske dokument "Ebers Papyrus", der daterer sig tilbage til 1.550 før Kristus.

Olien blev placeret direkte i øjnene for at lindre og beskytte dem mod irritation.

Den blev benyttet i andre store kulturer: Det gamle Indien, Kina, Persien, Egypten, Afrika, Grækenland, Rom, Amerika og i det 17. århundredes Europa.

Castor-bønner er blevet fundet i de gamle ægyptiske gravkamre, der daterer sig tilbage til 4.000 år før Kristus.

Olien blev brugt for tusinder af år siden i olielamper.

Castorplanten Ricinus Communis stammer oprindeligt fra den Ethiopiske region i det tropiske Afrika. Castorbønnen eller -planten er opdyrket i tropiske og varme temperede egne over hele verden. Den er en robust et-årig plante, der kan blive 2-5 meter høj. I milde og frostfrie områder kan den vokse i mange år.

Bønnerne eller frugterne er ekstremt giftige og tilhører de mest dødelige frø på jorden. Som det kan ses på planchen på forsiden, minder frøet fra planten om en lille tæge, og det afspejles også i navnet, som kommer fra latin. Ricinusbetyder tæge, og communis betyder almindelig.

Synes I for øvrigt, at planten ser anderledes ud, end I troede, kan det oplyses, at den også findes i en variant med rødlige blade og stængler.

Amerikansk olie er en af verdens mest nyttige og økonomisk betydningsfulde naturlige planteolier. I dag bruger man amerikansk olie i maling, til produktion af nylon, til motorolie ("Castrol", "Racing Castor"), og den benyttes også til at lave sæbe, blæk og plastic. Den bruges til at preservere skind, til belysning, til farvning af stoffer, til bremsevæske og til visse insektolier.

For at udvinde olien, bliver de giftige frø knust og olien udvindes enten ved hjælp af kompression eller afkogning. De giftige, pressede frø eller oliekager udgør en udmærket gødning. Den rene olie er totalt ugiftig.

På verdensplan bruges der 600-800 millioner pund amerikansk olie hvert år. Det aktive giftstof i amerikansk olie er ricin. Det er 6.000 gange mere giftigt end cyanid og 12.000 gange mere giftigt end klapperslangegift. (Redaktionens bemærkning: Det er desværre også det giftstof, der er kommet på forsiden af aviserne gennem den seneste tid, fordi terrorister nu er begyndt at bruge det. Senest sendt i pulveriseret form til senatsmedlemmer i U.S.A.).

Uanset at det er giftigt, indeholder ricin egenskaber, der kan ødelægge kræftceller uden at skade andre celler i patienten.

Amerikansk olie er et af de gode gamle husråd mod utallige ting. Det har en meget god udrensende og afførende effekt. Det har været benyttet udvortes som blødgørende middel ved tør hud og ved forskellige hudlidelser (dermatitis, solskoldethed, åbne sår), som smøremiddel og har gennem årene været en af  hovedingredienserne i mange lægemidler.

Hvad siger Cayce's readinger om amerikansk olie.

 • Det anbefales generelt til at fjerne vorter.
 • En blanding af bagepulver og amerikansk olie blev anbefalet til at blødgøre og fjerne hård hud.
 • Kun sjældent blev amerikansk olie anbefalet til indvortes brug som udrensning.
 • Den oftest anbefalede brug af amerikansk olie var til varme oliepakninger over underlivet. De pakninger blev anbefalet i forbindelse med problemer med fordøjelsessystemet, galden eller andre problemer i bughulen.
 • Man ved ikke, hvad det er, der sker, når man bruger den amerikanske olie - hvordan udvirker olien disse mirakler ??
 • Gennem vibrationer eller reflekser. Indtil nu, har man ikke kunnet påvise, hvad det er, der sker.

Cayce citater vedrørende pakninger med amerikansk olie.

Brug pakninger med amerikansk olie en time om dagen i 3 på hinanden følgende dage hver uge i en periode på mindst 3 uger. Gør det om aftenen, når kroppen er parat til at hvile.

Gennemblød 3-4 lag tyk flonnel (uldflannel er at foretrække) med amerikansk olie. Gennemblød det, det skal ikke bare hældes på. Anbring pakningen over lever og galdekanal og lad det dække blindtarmsområdet i højre side. Når området er blevet dækket med et håndklæde for at imødegå tilsvining af sengetøjet, anbringes en elektrisk varmepude over pakningen. Denne skal være meget varm, lige så meget som kroppen kan holde ud.

Efter pakningen er blevet fjernet, vaskes kroppen af med en svamp dyppet i en svag opløsning af sodavand (vand tilsat bagepulver eller soda). Herefter masseres Glyco-Thymoline ind i området, specielt over blindtarm og galdekanal. Behandlingen skal udføres i 3 på hinanden følgende dage af en times varighed.

Efter den 3. behandling, den sidste dag, hver uge, skal der spises to spiseskefulde olivenolie. Behandlingen gentages efter en uge, 3 dage til på samme måde ... (5734-001).

... tag ikke så meget - hverken af oliepakningerne eller olivenolien - at der opstår en situation, hvor kroppen bliver afhængig, eller at kroppen bliver belastet på grund af den konstante udrensning af den øverste del af fordøjelseskanalen eller af den hepatiske cirkulation, men hold inflammationen NEDE. INTET er bedre end olivenolie som føde for fordøjelsessystemet. Hold jævnligt pauser på en uge eller 10 dage, og genoptag derefter behandlingen (0255-009).

Ovennævnte anvisninger kan bruges af alle, der ønsker en generel udrensning af systemet. I nogle tilfælde, var det sværere sygdomme, der havde fået folk til at henvende sig til Edgar Cayce, og de behandlinger, der blev foreslået, var til sengeliggende patienter, som for eksempel i den nedenstående anvisning.

Vi vil anbringe pakninger med amerikansk olie over lymfekarrene, milten, bugspytkirtlen, leveren og blindtarmen for at lindre de tendenser, der er, til at vævet i området klæber sig sammen og således fra tid til anden skaber krampesammentrækninger i selve nervesystemet. Pakningerne skal gives varme, men det skal sikres, at de ikke er så varme, at de skader kroppens funktioner. Pakningerne skal skiftes hver time i en periode af to til tre dage. Hold en uges pause og start så forfra igen (1314-002).

Andre anvisninger igen blev brugt ved idrætsskader, hold i ryggen eller lignende.

Sørg for at få tilstrækkeligt mange perioder med pakninger med amerikansk olie. Ganske vist er de ubehagelige, men de vil hele skaden hurtigere end nogen anden behandling. Det bedste tidspunkt er om aftenen. Behandlingerne skal gives i serier, en time hver aften 2-3 aftener før hver osteopatisk behandling, har du forstået ?  Hver anden gang skal serien afsluttes med at spise mindst en spiseskefuld olivenolie (2153-004).

Peter Schoeb fortalte, at han selvfølgelig selv foreskrev pakninger med amerikansk olie til sine patienter, og at hans kilde til dette foredrag havde været Dr. William A. McGarey's bog The Oil that heals. A Physician's Successes with Castor Oil Treatment. Denne bog kan lånes hos foreningens sekretær på  5576 3355.

For god ordens skyld skal vi understrege, at den amerikanske olie skal være koldpresset ricinus olie (castor oil) for at man kan være sikker på, at den har den rette virkning. Det er ikke alle Matas-butikker, apoteker eller helsekostforretninger, der har den. Se venligst forhandlerliste herunder.

Vi har for øvrigt bragt et resumé af denne bog i Medlemsinfo, oktober 2000. Hvis du er blevet medlem efter denne dato og har lyst til at læse resuméet på dansk, kan du rekvirere en kopi.

Anvisning på brug af Castor olie pakninger.:

 1. Til pakningen bruges et stykke uldflannel som man folder et par gange til en passende tykkelse. Gennemvæd uldflannel med Castor olie enten ved at dyppe den i olie eller ved at hælde olien på.
 2. Placer uldflannel over maven og dæk med et stykke plastik og en elektrisk varmepude. Et håndklæde kan bruges til at holde varmepuden på plads.
 3. Sæt varmepuden på lav varme eller en indstilling som kroppen tolerere. Brug ikke varme ved feber eller infektion.
 4. Lad pakningen virke en time eller mere. Længere tid brug kan være godt hvis du undgår at falde i søvn.
 5. Efter pakningen er fjernet, rens maven med en opløsning af natriumbikarbonat i vand. ( En teske til en ½ liter vand.
 6. Opbevar pakningen i en plastikpose eller anden beholder på koldt sted. Efter 24 ganges brug eller mindre skal pakningen vaskes eller udskiftes.
 7. Brug Castor oil pakningen 3-5 gange ugentlig 3 uger om måneden indtil resultater er opnået.

VASKE ANVISNINGER:

 1. Begynd med at iblødsætte pakningen i en opløsning af natriumbikarbonat og varmt vand, brug 1 del natriumbicarbonat til 10 dele vand
 2. Efter iblødsætningen af pakningen i mindst 20 minutter, opvrid den grundigt. Vask den derefter separat i vaskemaskine eller i hånden.

Når du ligger med pakningen er det en god anledning til at falde helt til ro. Brug evt. musik eller en dybdeafspænding på stereoanlægget. Inspirer dig selv til at gå dybt og falde til ro med pakningen.

God fornøjelse med det.