Atomidin

Erfaringer med Atomidin
Læserbrev fra medlem Inge Petersen, heilpraktiker

Portrat af Edgar Cayce

Jeg vil gerne fortælle om vore opdagelser med hensyn til Atomidin. Atomidin er jo et jodprodukt, og man er nu nået så langt fra officiel side, at man igen tilsætter jod til salt, og det er blevet lovligt at sælge jodpræparater i Danmark. Og det er jo altid rart, når myndighederne også kan se nødvendigheden af tilskud af den ene eller anden art.

Erik Kirchheiner, som er en stor kapacitet her i Danmark (kemiker, skribent, kostvejleder, rejseleder m.v.), skriver om og underviser i noget, som han kalder: "Det periodiske system". Det går ud på, at når der på nogle receptorer i organismen mangler jod-ioner, som skulle være der, vil der i stedet aflejre sig giftige ting som Fluor, Klor og Brom.

Det er også sådan, at når jod mangler i kroppen, kan der af den årsag, opstå betændelsesfocus forskellige steder i kroppen. Nu er det jo også sådan, at der er rigtig mange muligheder i dag, for at forbruge sit jod. T.V. - skærmarbejde - ure og så videre. Vi kan så se på, hvorfra vi nu får de giftige ting ind i kroppen. De fleste mennesker børster tænder med Fluortandpasta, og Klor og Brom er lette luftarter, som vi indånder, ikke bare i svømmehallerne, men også fra bilernes udstødning.

Edgar Cayce fortæller om, at jod virker via skjoldbruskkirtelen. Man kan jo også tænke lidt på det store problem i de rige lande, som hedder overvægt. Der har vi jo blandt andet også skjoldbruskkirtelen indblandet. Edgar Cayce taler om folk, som bliver tyndhårede eller bliver delvist skaldede. Det er også blevet mere udbredt, også blandt unge. Jeg tænker på de "høje" tindinger.

Edgar Cayce anbefaler, at man spiser mange naturlige produkter, der indeholder jod, han fremhæver skaldyr, fisk, kelp, tang og havsalt. Der står om Atomidin i "Den Sovende Profet" side 217.

Med hensyn til ubalancer, der kan være forårsaget af jodmangel, er der mange: blærebetændelser, oftest hos kvinder, men mændene får jo prostata, pande/bihulebetændelse, kroniske halsbetændelser, kronisk hævede mandler, ikke toksisk thyroidea (hævet skjoldbruskkirtel), parodontose og så videre. Listen kan blive lang. Jeg undrer mig bare. Det er ganske billigt at forsøge sig med Atomidin. I bogen er beskrevet hvordan. På den måde kan det ikke skade, kun virke positivt. Erik Kirchheiner skriver i sin bog "Ny Effektiv Naturhelbredelse I" under jod, at forgiftningssymptomer er sjældne og usikre.

Det er dejligt at se, at det som Erik Kirchheiner skriver i sin bog nu, stemmer fuldkommen overens med det Edgar Cayce sagde for så længe siden.

...ooo0ooo...

Om Atomidin - og skaldethed

Afskrift af afsnittet om Atomidin

fra Jess Stearn's "Den Sovende Profet"

Og som jeg sad der og bladrede i den sorte

bog *, faldt mit øje på et afsnit om skaldethed. Jeg kom til at tænke på, at hvis Cayce kunne have kureret skaldethed, ville han være blevet en hovedrig mand. Men her stod der faktisk om nogle mennesker, der påstod, at de gennem de råd, de fik i Cayce's trancetaler, havde fået standset en begyndende skaldethed. Hans råd havde hovedsageligt hjulpet dem, hvis tab af hår var indtrådt pludseligt, et symptom på en eller anden udtalt mangelsygdom i organismen. Sådan var en 26-årig ung mand i sin nød kommet til Cayce. "Er der nogen mulighed for, at jeg kan få mit hår tilbage ? Jeg er den eneste af seks brødre, der er ved at blive skaldet".

"Ja", svarede Cayce. "skjoldbruskkirtelen fungerer ikke helt, som den skal. Og her har vi grunden til en nedsat aktivitet i de funktioner, der danner basis for næringstilførslen til såvel negle som hår". Kuren var radikal. "Vi anbefaler, at man tager en lille dosis Atomidin for at virke udrensende på skjoldbruskkirtelen. Tag en dråbe hver morgen fem dage i træk. Og hold så en pause i fem dage. Men i den periode bør hovedbunden masseres grundigt med råolie, og her kan den elektriske vibrator med sugemundstykket anvendes. Men sørg for, at det bliver gjort meget omhyggeligt, man bør ikke jage behandlingen igennem, men massere hovedbunden i mindst 30-40 minutter, først med råolien, derefter med hvid vaseline og stadig med brug af vibratoren. I begyndelsen af den næste uge begynder man så med Atomidin igen, én dråbe hver morgen i fem dage. I de derpå følgende fem dage gentages behandlingen med råolie og hvid vaseline, der masseres ind i hovedbunden med vibratoren. Og så indstiller man helt behandlingen i to uger. Efter udløbet af disse påbegyndes en ny serie skiftevise behandlinger, hvorefter man indskyder en ny to-ugers pause. Ved at følge denne behandling vil det vise sig, at hårvæksten såvel på kroppen som på hovedet i løbet af seks til otte måneder vil fornyes.

Spis fødeemner, der indeholder jod i naturtilstand. Brug kun kelpsalt eller havsalt og spis megen fisk. Ikke for mange søde sager. Æggeblommer, men ikke hviderne bør nydes. Det vil hjælpe til at forbedre den almene sundhedstilstand i legemet".

* Redaktionens bemærkning: Individuel Reference File of Extracts from the Edgar Cayce Readings, compiled by Gladys Davis Turner and Mae Gimbert St. Clair.

...ooo0ooo...

Atomidin som universalmiddel

Uddrag fra bogen Edgar Cayce Products -Thirty Years of Research

Samlet af Anne Pedersen

Inge Petersens brev om Atomidin og betændelsestilstande gjorde mig nysgerrig, så jeg har været inde og se, hvad ovennævnte bog siger om midlet. Og det viser sig, at der næsten igen grænser er. Prøv blot at læse følgende udtalelser fra tilfredse brugere:

"Atomidin er vidunderligt. Det er ren magi ! Trædepuden på vores doberman' s ene pote var hævet og fyldt med betændelse. Vi brugte lidt Atomidin på en bomuldsbandage, og næste  dag var hævelsen faldet. Det healer utroligt hurtigt både hvad angår infektion og sår".