Ægyptisk Olie

Hvad kan olien bruges til – og virker den ?
af Anne Pedersen

Portrat af Edgar Cayce

Sygdomshistorierne stammer fra bogen "Edgar Cayce Products – 30 Years of Research" udgivet af Heritage Publications. Bogen indeholder udsnit fra breve folk har skrevet gennem 30 år til The Heritage Store, som fremstiller produkterne.

Er der nogle af jer, der har gode erfaringer med nogle af Cayce-produkterne, hører vi gerne om det.

Produkterne kan i Danmark købes hos www.netterstroem.dk

Ægyptisk olie

Til massage. Stimulerer cirkulationen ved stive musk-ler og led. Cayce anbefalede specielt denne olie mod ledegigt.

Indhold: Mineralolie, lanolin-olie, sassafrasolie og grannåle-olie.

Brev fra Nancy S., Washington: "Min mand og jeg har brugt Ægyptisk olie gennem de sidste 25 år. Vi har opdaget, at dette produkt er uundværligt i vort hjem. Vi dyrker 3 store marker, hugger vort eget brænde, vi har dyrehold og har opdraget 3 børn.

Vi har brugt denne ekstraordinære olie til at lindre ømme muskler, smerter og kramper, og det virker som magi. Gnid noget af det på det ømme sted om aftenen lige efter et varmt brusebad, hvor hudens porer er åbne. Næste morgen er det meste af stivheden og ømheden væk.

Jeg bruger midlet mod hovedpine – gnid lidt at olien på tindingerne eller i nakken. Kombineret med at jeg drikker lidt lime-vand forsvinder hovedpinen i løbet af ingen tid.

I forbindelse med rygsmerter og kramper lige før min menstruation masserer jeg med lidt ægyptisk olie for at lette ubehaget.

Jeg har også brugt olien, når mine børn havde smerter i brystet i forbindelse med forkølelser og bronchitis – udover at smerterne lindres er aromaen meget behagelig og hjælper dem til at falde i søvn.

Vi kan ikke takke jer nok for at have bragt dette vidunderlige produkt på markedet. Fortsæt det gode arbejde".

Mary F. skriver: " I adskillige måneder var jeg plaget af en tennisalbue. Efter ganske få påsmøringer med ægyptisk olie forsvandt smerterne fuldstændigt. Jeg er blevet helt overbevist om denne olies gode virkning".

En New York kiropraktiker skriver: "Jeg bruger opvarmet ægyptisk olie og masserer det på hals og nakkeområdet og efter få minutter er hævede lymfekirtler normaliserede og patienter med feber og halssmerter får det bedre og har lettere ved at synke".

Sheila K., New Jersey skriver: "I februar begyndte jeg at få smerter i mit højre knæ og følte at hele mit højre ben var stift, jeg havde besvær med at gå. Min kiropraktor foreslog, at jeg skulle bruge et støttebind omkring knæet.

Da jeg læste om den ægyptiske olie tænkte jeg, at den måske kunne hjælpe mig. Efter at have brugt olien 3 gange om dagen gennem de sidste 2 måneder er smerterne forsvundet, og fra april måned kunne jeg stoppe med at bruge støttebindet.

Jeg fortsætter med olien en gang om dagen. Tusind tak til mr. Cayce for et beundringsværdigt produkt".

Endelig skriver Marlene J. fra Washington: "Jeg bruger ægyptisk olie på dyr, der er kommet til skade. Min søsters collie havde fået gigt i den ene pote og var begyndt at halte. Det havde udviklet sig nogle år efter at den var blevet kørt over af en bil. Jeg masserede med ægyptisk olie på leddet et par gange i løbet af en uge. Hunden holdt op med at halte, og er nu igen glad for at gå ture og løbe igen. Min søster fortsætter behandlingen en til to gange om ugen. Hvis de glemmer det, begynder hunden at halte igen".