Vorter

Artikel af Anne Hunt fra A.R.E.’s nyhedsbrev True Health, September 2006, oversat af Anne Pedersen

Portrat af Edgar Cayce

Der er en rigdom af informationer i Cayce's readinger angående hudpleje rangerende fra forslag til forbedring af den naturlige udstråling fra en velplejet hud til behandling af uskønne hudproblemer som vorter og modermærker og smertefulde lidelser som eksem og psoriasis. I dette nummer vil jeg koncentrere mig om Cayce's enkle behandling af det førstnævnte problem. Et hovedelement i behandlingen er castor oil (amerikansk olie), en helbredende olie, som min medredaktør Eleine Hruska omtalte i detaljer i forrige nummer af True Health. Mit håb er, at alle vore læsere fik opfrisket deres hukommelse vedrørende brugen af castor oil og almindeligt bagepulver (brugt til at rense huden efter brugen af castor-oil pakninger). Denne artikel kan give yderligere tips om brugen af denne forbløffende olie, hvis I eller nogen i jeres familie lider af vorter. *

Det virker !

Jeg har studeret Cayce's readinger i mere end 25 år nu, og jeg har mødt i tusindvis af mennesker, der har gjort det samme. Gennem årene har jeg hørt den ene succesfulde historie efter den anden om, hvordan readingerne har kunnet afhjælpe sundhedsproblemer. Hvis der er nogle historier, der næsten altid ender med ordene "det virker", er det historierne om Cayce's enkle behandling af vorter.

Den mest almindelige anvisning Cayce gav, når det drejede sig om at slippe af med vorter, var en blanding af castor oil og almindeligt bagepulver. Her følger den mest detaljerede reading om dette emne:

Spørgsmål: "Hvordan kan (1179) slippe af med sine vorter"?

Svar: "Påfør en pasta lavet af bagepulver rørt op med castor oil. Bland tingene sammen og påfør dem om aftenen. Konsistensen skal være som en slags gummi – ikke dej, men gummi, ser du?

Put så meget, som man kan have mellem to fingre i håndfladen og tilsæt tre til fire dråber castor oil og ælt det sammen. Anbring det på vorten, bind det fast om aftenen. Der vil komme lidt irritation efter den anden eller tredje påføring. Så spring over én aften og påfør det igen den næste – og vorten vil forsvinde."

Det ville være dejligt, hvis denne løsning kunne bruges mod alle former for vorter, men ud fra readingerne ser det ud som om, der er nogle tilfælde, der kræver en anden fremgangsmåde. Det er, hvis det drejer sig om fodvorter, en virkelig smertefuld lidelse! Her foreslår Cayce, at man bruger en blanding af kamferdråber og bagepulver. Denne løsning har jeg selv prøvet da jeg gik på gymnasiet, og jeg kan af egen erfaring fortælle, at "det hjælper".

Spørgsmål: "Der er to udvækster, der ligner vorter, på min venstre fodballe; hvordan kan jeg bedst slippe af med dem?"

Svar: "Påfør hver aften lidt bagepulver vædet med kamferdråber - kom en forbinding om, så det sidder fast om natten. Det vil medføre en lille skarp smerte og lidt ømhed i et par dage, men vorten vil opløse sig selv i løbet af nogle dage og forhindre nye irritationer; for det er som med udskillelser i systemet, der bliver udskilt ad forkerte veje" (1101-3).

I nogle tilfælde var vorterne særdeles genstridige, så Cayce havde et nyt alternativ:

"Som vi ser det, kan de fjernes ved at røre dem med en 20% opløsning af Hydrochloric Acid. Pil endelig ikke i vorterne mens opløsningen sker, og når de begynder at forsvinde! Lad dem hellere i fred i stedet for at pille – ser du! – for så er der risiko for at der opstår en infektion, der kan forårsage besværligheder; hvis du ikke rører dem, vil de forsvinde. Når de skal berøres med syren er det at foretrække at bruge en glas støder (det vil sige et lille rundt stykke glas)" (487-22).

(NB: Hydrochloric Acid er det samme som saltsyre, der oftest bruges til at rense beton og mursten).

Hvis du eller én af dem, du elsker, lider af hudlidelser som vorter, så giv endelig Cayce's gode råd et forsøg. Du vil blive overbevist om den simple visdom fra readingerne for evigt!

*Redaktionens bemærkning. Vi har flere gange i tidligere numre af Medlemsinfo (April 2004 og Oktober 2002) bragt artikler om brugen af castor-oil. Vi har derfor ikke oversat artiklen fra forrige nummer af True Health. Er du blevet medlem af foreningen siden vi bragte disse artikler, kan du rekvirere kopi af dem på telefon 48 17 25 03.