Influenza

Artikel fra A.R.E.’s Newsletter True Health, December-Januar 2009 af Elaine Hruska,
oversat af Anne Pedersen

Portrat af Edgar Cayce

Artikel fra A.R.E.'s Newsletter True Health, December-Januar 2009 af Elaine Hruska, oversat af Anne Pedersen

I det tidlige forår, mens jeg arbejdede med denne artikel, var der stor medieopstandelse omkring H1N1 – også kendt som "svineinfluenza". Dette forårsagede, at nogle af True Healths læsere kontaktede mig for at høre, hvad Cayce's readinger havde foreskrevet i forbindelse med influenza. I indekset over readingerne er det anført, at mere end hundrede personer har modtaget behandlingsanvisninger i forbindelse med influenza og dens eftervirkninger.
Den 12. juli 1935 spørger en 23 år gammel kvinde, der planlægger at rejse til de britiske øer: "Er vaccinationer mod smitsomme sygdomme nødvendige for mig før sejlads i september?" (Fra New York til England og Skotland).
Svar: "Som vi finder det, kun hvor kravene er udformet således, at alle skal overholde dem. Så vidt som den organ-fysiske tilstand angår, vil anvendelse af gulerødder, salat og selleri hver dag i et måltid eller som en del af måltidet sikre mod hvilke som helst smitsomme kræfter, som kroppen kan være i kontakt med. " (480-19).
Hun spurgte herefter: "Kan immunisering mod smitte etableres på en anden måde end ved vaccination? "
Svar: "Som anført, hvis systemet holdes basisk især med salat, gulerødder og selleri i blodforsyningen, vil disse opretholde en sådan tilstand, at personen immuniseres." (480-19)
Venture Inward offentliggjorde en artikel i november / december '08, s.. 20 til 24, "Hvordan jeg immuniserer mod forkølelser i Alaska," af Katie Wood. Artiklen var specifikt rettet mod forkølelser, men indeholdt også mere detaljerede oplysninger om vaccination.
En reading for en 29 år gammel kvinde, givet den 16. januar 1937, nævner vigtigheden af at holde kroppen basisk og anbefaler også en næse- og halsspray.
Spørgsmål: " Er der nogle særlige forholdsregler, man kan tage for at undgå at få influenza? "
Svar: " Sprøjtning af næse og hals lejlighedsvis med en tredive procent opløsning af Atomidine - kommerciel styrke - vil forsikre man ikke får samme, forudsat kroppen holdes alkalisk med kost." (808-5)
Det næste og sidste uddrag fra reading 654-3 givet den 21. juni 1928 for en voksen kvinde (ingen bestemt alder), omfatter oplysninger, hvor der skelnes mellem forkølelse og influenzabaciller samt blodets sammensætning.
Spørgsmål: Vil den influenzavaccine, der er taget, forhindre nye angreb?"
Svar: "Med den rette pleje vil dette forhindres, selv om de betingelser, der opstår fra kulde eller overbelastning altid vil være der, hvis der ikke er tilstrækkeligt af det i systemet, der kan medvirke til bekæmpelse af kimen eller bacillerne kendt som forkølelse (og det er ikke influenzabaciller!). Det ene kan bekæmpes med visse elementer i blodet, mens det andet kun ville være at skabe andre, som vil påvirke andre dele af kroppen. Men med korrekt pleje, vil influenzaen være udryddet, eller kroppen vil være immun over for virkningen af influenzaen.
Spørgsmål: "Hvordan kan hun undgå influenza?"
Svar: "Som angivet. For at forhindre forkølelse, skal man undgå at kroppen når det punkt, hvor blodet bliver påvirket af de baciller, der er kendt som forkølelse, eller det forebyggende er, at skabe det i systemet, der bekæmper forkølelse, (hvilket er rent, rigt blod!). Ved at holde systemet nominelt afbalanceret, holde stofskiftet i kroppen på eller nær normalt stade.
Spørgsmål: "Er det influenzabaciller, der er årsag til hendes gentagne sygdom"?
Svar: "Mere forkølelse end influenza, men virkningerne fremkommer på grund af hæmoglobinets manglende evne til at producere det, som effektivt bekæmper forkølelser, kim eller baciller, eller mangel på den hvide strep i blodet i sig selv. "
Opretholdelse af et alkalisk system, især ved dagligt at spise salat, gulerødder og selleri, er en sund vane at følge. Disse blodopbyggende grøntsager vil bidrage til at fremme det nødvendige basiske miljø i kroppen og vil, ifølge de uddrag citeret ovenfor, sikre mod eventuelle smitsomme sygdomme. Det er helt sikkert værd at prøve i praksis, da medierne stort set har lagt vægt på at fremme brugen af vaccine i stedet for at opbygge kroppens immunsystem.
Yderligere informationer om forkølelser
En syvoghalvtredsårig skibs- og marineingeniør fik sin fjerde og sidste reading fra Edgar Cayce den 6. januar 1944. I denne helbredsreading, 2528-4, spurgte han, som det sidste spørgsmål: "Hvilke specifikke slags vaccinationer skal jeg tage?" Cayce's svar beskriver virkningerne af vaccinationer mod forkølelse på lymfesystemet, og det er faktisk den eneste omtale af denne type vaccinationer i readingerne. Jeg nævner det her som yderligere oplysninger i forbindelse med at bekæmpe forkølelse og influenza. Her er svaret fra readingen:
"Bare tage tre vaccinationer mod forkølelse. Vaccinationerne består af forkølelsesbakterier, der er destrueret, hvorefter de er kommet på reagensglas og derefter kommer ind i kroppen. Den (vaccinen) bevirker, at lymferne producerer en større mængde af leukocytter, som virker på systemet for at øge cirkulationen - og dermed holde forkølelsen nede. For det er leukocytterne, der kvæler hver bakterie, der kommer ind i kroppen, enten gennem indåndingsluften eller på grund af forurening. Og leukocytterne skal kvæle bakterierne, så vi styrker produktionen. Hvis cirkulationen er langsom, så er der ikke så mange leukocytter. Så vi injicerer denne type serum til at øge produktionen! Hvis kroppen bruger elektriske kræfter (håndholdt violet-ray maskine), vil det være godt. Hvis det ikke sker, vil det være skidt ". (Juni / juli 2009 af True Health beskriver dette apparat).
Leukocytter er farveløse, små celler, der er en del af kroppens immunsystem, der undertiden omtales som hvide blodlegemer.

Der er ingen opfølgende referencer, der nævner, om Mr. [2528] fulgte Cayce's rådgivning. Et notat fra Gladys Davis, Cayce's mangeårige sekretær, fortæller, at han havde "levet et aktivt liv, indtil sin død 72 år gammel. (Fra 2528-3, R # 2