Fjernelse af ar

Scar-massage
Af medlem Jesper Melchert Munk

Portrat af Edgar Cayce

Som behandler kan jeg varmt anbefale den. Jeg blev selv opmærksom på den i en artikel her i Info for nogle år siden. Da jeg i snart mange år har brugt Cayce's universalolie Castoroil til så og sige alt, selv smurt cykelkæde med den i mangel af bedre, syntes jeg, det lød så spændende, at jeg købte den af bar nysgerrighed. De fleste mennesker har et eller andet ar, som jeg ville kunne afprøve den på, udover et gammelt ar jeg havde på venstre skinneben.

Olien forhandles som en roll-on som vi kender det fra deodoranter. Det er en olie, som er knapt så fed som Castoroil. Den lugter/dufter lige efter påsmøringen af kamfer. Olien "rulles" på 2 x dgl.

Vi forsøgte først med et over 10 centimeter langt ar efter en blindtarmsoperation, der reduceredes til mindre end en tredjedel over nogle måneder. Den rest der blev tilbage, var synlig, men ikke mere så iøjefaldende. Arret var 28 år gammelt.

Vi prøvede derefter på forskellige mennesker, der lånte olien med hjem, eller selv købte den, på ar på mange forskellige steder på kroppen. Også arp (ar efter pubertetsbumser) virkede det på. (Vær opmærksom på at ligge ned nogle minutter, hvis det er tæt på øjnene, da det svier fra kamferdampene, og svier voldsomt i øjnene længe, hvis du kommer til at gnide øjnene med fingrene med olien på, modsat Castoroil, hvor Castoroilen også kan bruges ved næsten alle øjeninfektioner).

Jeg syntes, det var specielt interessant at selv gamle ar, fjernedes eller reduceredes kraftigt. Blot krævede det en længere tids påsmøring.

En pige midt i tyverne havde et langt ar på underarmen, der gik fra ved albuen og til håndleddet efter en bilulykke som barn. Det tog næsten et halvt år, men igen samme resultat. Selvfølgelig har virkningen også noget med at gøre, om vi har en hud, der er god til at læge. Men det tager så bare længere tid.

Jeg kom selv til at prøve den igen, denne gang efter min hjerteoperation. Arret gik fra øverste til nederste ribben. Straks efter udskrivelsen gik jeg i gang og smurte dagligt et halvt år. Jeg er midt i halvtredserne. Når jeg nu står på en bestemt måde i lyset er det synligt. Jeg har gået med bar overkrop, hvor folk ikke har bemærket det, før jeg har påtalt det evt. Selv arvævet (pølseagtig) under huden forsvandt. For omkring 100,- kroner, synes jeg pengene er givet godt ud. Efter så lang tids behandling var der stadig mere end halvdelen af olien tilbage.

Jo, en fantastisk olie specielt til ar og arp. Jeg har prøvet med Castoroil først på nogle klienter, fordi vi ville se, om den ikke havde de samme egenskaber, når den nu kan bruges til alt. Men nej. Først da vi brugte Scarmassage, begyndte der at ske noget.

Jeg går altid rundt med en lille pipetteflaske med Castoroil i min taske. Den er så god til mange ting.