Holistisk Sundhed

Edgar Cayce anbefalinger til sundhed, havde en meget holistisk tilgang. Balancen imellem krop, sind og ånd var i centrum. Readinger indeholder utrolig meget spændende information om hvordan man kan opretholde denne balance. Ofte søger vi nemmer løsninger og mirakelpiller. Readinger giver os et andet perspektiv som er dybere og indkludere en lang række terapier som understøtter en naturlig balance.

Portrat af Edgar Cayce

Herunder finder du links til informationer omkring sundhed og terapier:

Database

Herunder finder du database over terapier anbefalet af Edgar Cayce til specifikke lidelser</br> Anbefalinger kan fint bruges sammen med andre terapier. Søg altid en kvalificeret behandler som kan hjælpe dig. På www.edgarcayce.org finder du flere anbefalinger på engelsk. Husk også at du kan bestille psoriasishæfte med endnu flere hjælpsomme information.

Information om Sundhed

Herunder finder du generel information om opretholdelse af sundhed og velvære som beskrevet i Edgar Cayce readings. Disse ting ligger ofte tæt opad de gennerelle anbefalinger som behandlere og eksperter idag kommer med. Mere infomation finder du på www.edgarcayce.org. I vores medlemsinfo er der også altid spændende artikler om disse emner.

Terapier

Beskrivelse af terapier og remedier som blev anbefalet af Edgar Cayce. Ofte anbefalede Cayce at rense kroppen med "hydroterapi" (vandterapi" og justere kroppens energier igennem osteopati. Disse to terapier ville skabe et fundament, såleles at andre mere specifikke terapier kunne gøre gavn. "Rens kroppen og mediter" blev der ofte sagt i forhold til at få det grundlæggende på plads. Terapierne ses som redskab til at komme i kontakt med "skaberens" helbredende og kreative energier. Se mere på www.edgarcayce.org

Kosten

Edgar Cayce anbefalinger omkring kosten er virkelig hver at studere. Herunder finder du anbefalinger omkring kosten. Ofte blev der anbefalet 80% basedannende mad, i form af grøntsager og frugt. Og helst igennem to store salater dagligt. Hvis grøntsager var dyrket i god jord og lokalt, ville dette også være bedre end "kunstigt fremstillede vitaminer". I det hele taget blev der langt meget vægt på friske og lokalt dyrkede grøntsager, som det vigstigste fundament. Fødevareallergier sås oftes som udløst af psykiske og mentale blokeringer.